Υπηρεσίες

Υπηρεσίες
Έχοντας πλέον στη διάθεση μας ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής στάμπας, θερμομεταφοράς και μεταξοτυπίας είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ένα τεράστιο εύρος πελατών, των οποίων οι ανάγκες ποικίλουν τόσο σε μέγεθος όσο και σε καινοτομία.
ΠΛΕΚΤΗΡΙΟ

Για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που χρειάζεται ένα ρούχο συνεργαζόμαστε με ένα σύγχρονο πλεκτήριο ευθύγραμμων μηχανών. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να εκτελέσουμε παραγγελίες με ιδιαιτερότητα στα λάστιχα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά όλα τα προϊόντα που διαθέτουν λάστιχα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το δημιουργικό μας τμήμα είναι στη διάθεση σας για τη δημιουργία του σχεδίου σας έτσι ώστε να έχετε ένα αντιπροσωπευτικό προσχέδιο του προϊόντος πριν ξεκινήσει η παραγγελία. Για να καλύψουμε τις ανάγκες σας συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς γραφίστες - ζωγράφους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΕΝΤΗΜΑ - ΡΑΦΤΟ

Το κέντημα - ραφτό είναι το σχέδιο που γίνεται με κλωστή σε αυτόματη μηχανή κεντήματος. Διαθέτουμε στο χώρο μας δύο αυτόματες κεντητικές μηχανής TAJIMA 15 κεφαλών και εννέα διαφορετικών κλωστών η κάθε μία. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα πιο γρήγορης παραγωγής και με περισσότερα χρώματα.

ΤΥΠΩΜΑ

Το τύπωμα ενός ρούχου γίνεται με ειδικά μεταλλικά πλαίσια , τα τελάρα μεταξοτυπίας. Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες και αφορα το τρόπο τοποθετησης πάνω στο ρούχο. Η διαδικασία του τυπώματος ειναι μια καλή και γρήγορη λύση για να ένα φθηνό τελικό προϊόν με μεγάλο περιθώριο κέρδους μεταπώλησης.

SUBLIMATION

Η εκτύπωση με θερμική εξάχνωση χρωστικών έχει γίνει μια δημοφιλής και ευέλικτη διαδικασία. Μια εικόνα τυπώνεται σε ένα χαρτί μεταφοράς το οποίο έρχεται σε επαφή με ύφασμα από πολυεστέρα με τη βοήθεια ενός ρολού με υψηλή θερμοκρασία. Υπό θερμότητα και πίεση, η στερεή χρωστική εξαχνώνεται και διαχέεται μέσα στο ύφασμα, με αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί πάνω στις ίνες του.

DTG

DTG ή αλλιώς DGP σημαίνει Direct to Garment Printing Δηλ. εκτύπωση απ΄ευθείας στο ύφασμα. Είναι η πιο καινούργια τεχνολογία στο τρόπο εκτύπωσης υφασμάτων παγκοσμίως.

ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΥΠΩΜΑ

Με τον όρο ανάγλυφη εκτύπωση (Embossing) χαρακτηρίζεται η διαδικασία δημιουργίας ανάγλυφων ή εσώγλυφων επιφανειών στην εκτυπωμένη επιφάνεια, με τη χρήση μεταλλικής υψιτυπικής πλάκας (κλισέ) η οποία εφαρμόζεται με υψηλή πίεση στην επιφάνεια του υφάσματος.

LOGISTICS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ornare tristique dui, a rutrum ipsum sollicitudin tristique. Maecenas scelerisque finibus Fusce ultricies purus at.

Μετάβαση στο περιεχόμενο